Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά

Εκτύπωση συνταγής

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Παγωτό πορτοκάλι

Υλικά
500 ml κρέμα γάλακτος μισοχτυπημένη
450 ml χυμό πορτοκαλιού, περασμένο από τουλπάνι
100 γρ. άχνη ζάχαρη
1 κουταλιά ξύσμα πορτοκαλιού
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας

Εκτέλεση
Βάζετε όλα τα υλικά σε μπολ και τα αναμυγνίετε.
Τα βάζετε σε παγωτομηχανή και αφήνετε το παγωτό να ετοιμαστεί ή βάζετε το μπολ στην κατάψυξη και αφήνετε μέχρι να παγώσει, χτυπώντας στο ενδιάμεσο 3 – 4 φορές, για να αφρατέψει.
Σερβίρετε το παγωτό σε μπάλες, με σιρόπι σοκολάτα, σαντιγί, ξηρούς καρπούς, φρούτα ή ότι άλλο σας αρέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Print this page

Print Friendly and PDF