Υλικά
500 γρ. Κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
500 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
250 γρ. Γάλα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού. Ανακατεύουμε απαλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου έως ότου η κρέμα σταθεροποιηθεί.
Την χρησιμοποιούμε για τούρτες, κορμό, η σε ποτήρι με κάποιο γαρνίρισμα και την τρώμε σκέτη, και για πολλές άλλες χρήσεις...
500 γρ. Κουβερτούρα τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια
500 γρ. Κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού
250 γρ. Γάλα
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Όταν πάρει βράση το αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα. Ομοιογενοποιούμε πολύ καλά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε μορφή γιαουρτιού. Ανακατεύουμε απαλά. Αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου έως ότου η κρέμα σταθεροποιηθεί.
Την χρησιμοποιούμε για τούρτες, κορμό, η σε ποτήρι με κάποιο γαρνίρισμα και την τρώμε σκέτη, και για πολλές άλλες χρήσεις...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.