Υλικά
2 φακελάκια ζελέ φράουλας
2 ποτήρια του νερού νερό
1 κεσεδάκι 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
250 γρ. φράουλες
150 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι το νερό να κάψει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ. Αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ½ ώρα να παγώσει. Το βγάζουμε από το ψυγείο και το ρίχνουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Τα χτυπάμε όλα μαζί και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα για κέικ. Το βάζουμε πάλι στο ψυγείο και το αφήνουμε αρκετές ώρες να παγώσει καλά. Αφού παγώσει, βυθίζουμε τη φόρμα σε ζεστό νερό, για να ξεκολλήσει εύκολα και γυρίζουμε ανάποδα σε πιατέλα. Γαρνίρουμε με φράουλες και με σιρόπι φράουλας.
2 φακελάκια ζελέ φράουλας
2 ποτήρια του νερού νερό
1 κεσεδάκι 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
250 γρ. φράουλες
150 γρ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι το νερό να κάψει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και διαλύουμε τα 2 φακελάκια ζελέ. Αφήνουμε να κρυώσει και το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ½ ώρα να παγώσει. Το βγάζουμε από το ψυγείο και το ρίχνουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μπλέντερ. Τα χτυπάμε όλα μαζί και ρίχνουμε το μείγμα σε φόρμα για κέικ. Το βάζουμε πάλι στο ψυγείο και το αφήνουμε αρκετές ώρες να παγώσει καλά. Αφού παγώσει, βυθίζουμε τη φόρμα σε ζεστό νερό, για να ξεκολλήσει εύκολα και γυρίζουμε ανάποδα σε πιατέλα. Γαρνίρουμε με φράουλες και με σιρόπι φράουλας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.