Υλικά:
330 γρ. βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη
225 γρ. τυρί κρέμα - dirollo spread
2 αβγά
1 λεμόνι και το ξύσμα
550 γρ. αλεύρι
7 γρ. μπεϊκιν πάουτερ
Για την γέμιση:
μαρμελάδα αρεσκείας μας
κομπόστα ροδάκινο
ξηρούς καρπούς
γλάσο γκανάζ κ.λ.π.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο τη ζάχαρη και το dirollo στο μίξερ, μετά ρίχνουμε τα αβγά το ξύσμα και το χυμό. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες και πλάθουμε μπαλάκια και κάνουμε και μια τρύπα στην μέση σαν ταρτάκια και γεμίζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ξηρούς καρπούς κ.λ.π. Στο τέλος τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
330 γρ. βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη
225 γρ. τυρί κρέμα - dirollo spread
2 αβγά
1 λεμόνι και το ξύσμα
550 γρ. αλεύρι
7 γρ. μπεϊκιν πάουτερ
Για την γέμιση:
μαρμελάδα αρεσκείας μας
κομπόστα ροδάκινο
ξηρούς καρπούς
γλάσο γκανάζ κ.λ.π.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο τη ζάχαρη και το dirollo στο μίξερ, μετά ρίχνουμε τα αβγά το ξύσμα και το χυμό. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες και πλάθουμε μπαλάκια και κάνουμε και μια τρύπα στην μέση σαν ταρτάκια και γεμίζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ξηρούς καρπούς κ.λ.π. Στο τέλος τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.