Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά

Εκτύπωση συνταγής

Print Friendly and PDF

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Κουλουράκια γεμιστά

Υλικά:
330 γρ. βούτυρο
300 γρ. ζάχαρη
225 γρ. τυρί κρέμα - dirollo spread
2 αβγά
1 λεμόνι και το ξύσμα
550 γρ. αλεύρι
7 γρ. μπεϊκιν πάουτερ

Για την γέμιση:
 μαρμελάδα αρεσκείας μας
κομπόστα ροδάκινο
ξηρούς καρπούς
γλάσο γκανάζ κ.λ.π.

Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο τη ζάχαρη και το dirollo στο μίξερ, μετά ρίχνουμε τα αβγά το ξύσμα και το χυμό. Τέλος ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες και πλάθουμε μπαλάκια και κάνουμε και μια τρύπα στην μέση σαν ταρτάκια και γεμίζουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ξηρούς καρπούς κ.λ.π. Στο τέλος τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Print this page

Print Friendly and PDF