Υλικά
500 ml Γάλα φρέσκο
3 κ.σ. Κακάο
3 κ. σ. Ζάχαρη άχνη
Σακούλες τροφίμων
2-3 κ.σ. Αλάτι
Μπόλικο πάγο
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα μαζί με το κακάο και την ζάχαρη σε ένα σακουλάκι , ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί το κακάο και η ζάχαρη και το κλείνουμε καλά με ένα λαστιχάκι σφιχτά ή το δένουμε κόμπο. Έπειτα παίρνουμε ένα μεγαλύτερο σακουλάκι και του βάζουμε πάγο, δύο κουταλιές αλάτι και το πρώτο σακουλάκι με το μείγμα του γάλακτος. Βάζουμε λίγο πάγο ακόμα και κλείνουμε και το δεύτερο σακουλάκι. Κουνάμε το σακουλάκι για 3 λεπτά και το ανοίγουμε μόλις δούμε και έχει πήξει το μείγμα και έχει γίνει παγωτό (αν δεν έχει πήξει αρκετά κουνάμε λίγο ακόμα)
Σερβίρουμε σε μπολ!
Tips
Για να μην μας σκιστεί η σακούλα με το γάλα, βάζουμε 2 σακούλες, την μια μέσα στην άλλη... και αφού τις δέσουμε καλά, την ξαναβάζουμε σε άλλη μία σακούλα.
500 ml Γάλα φρέσκο
3 κ.σ. Κακάο
3 κ. σ. Ζάχαρη άχνη
Σακούλες τροφίμων
2-3 κ.σ. Αλάτι
Μπόλικο πάγο
Εκτέλεση
Βάζουμε το γάλα μαζί με το κακάο και την ζάχαρη σε ένα σακουλάκι , ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να διαλυθεί το κακάο και η ζάχαρη και το κλείνουμε καλά με ένα λαστιχάκι σφιχτά ή το δένουμε κόμπο. Έπειτα παίρνουμε ένα μεγαλύτερο σακουλάκι και του βάζουμε πάγο, δύο κουταλιές αλάτι και το πρώτο σακουλάκι με το μείγμα του γάλακτος. Βάζουμε λίγο πάγο ακόμα και κλείνουμε και το δεύτερο σακουλάκι. Κουνάμε το σακουλάκι για 3 λεπτά και το ανοίγουμε μόλις δούμε και έχει πήξει το μείγμα και έχει γίνει παγωτό (αν δεν έχει πήξει αρκετά κουνάμε λίγο ακόμα)
Σερβίρουμε σε μπολ!
Tips
Για να μην μας σκιστεί η σακούλα με το γάλα, βάζουμε 2 σακούλες, την μια μέσα στην άλλη... και αφού τις δέσουμε καλά, την ξαναβάζουμε σε άλλη μία σακούλα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.