Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1/2 κούπα καρύδι σε σκόνη
1/2 κούπα φουντούκι σε σκόνη
1 κούπα γάλα
4 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. άνθος αραβοσίτου
4 μήλα
1 κ.σ. βιτάμ
1 αυγό
Εκτέλεση:
Αλείφουμε ένα ταψάκι με το βιτάμ. Απλώνουμε το ένα φύλλο στο ταψάκι και κάνουμε τρύπες.
Ρίχνουμε μέσα το καρύδι με το φουντούκι.
Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε κι αυτές στο ταψάκι μας.
Παίρνουμε ένα μπολ βάζουμε μέσα το αυγό, τη ζάχαρη, το άνθος αραβοσίτου και το γάλα - το χτυπάμε για λίγο και περιχύνουμε με το μίγμα τα μήλα. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, και το αλείφουμε με λίγο βιτάμ.
Βάζουμε το ταψάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 45 λεπτά.
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1/2 κούπα καρύδι σε σκόνη
1/2 κούπα φουντούκι σε σκόνη
1 κούπα γάλα
4 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. άνθος αραβοσίτου
4 μήλα
1 κ.σ. βιτάμ
1 αυγό
Εκτέλεση:
Αλείφουμε ένα ταψάκι με το βιτάμ. Απλώνουμε το ένα φύλλο στο ταψάκι και κάνουμε τρύπες.
Ρίχνουμε μέσα το καρύδι με το φουντούκι.
Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε κι αυτές στο ταψάκι μας.
Παίρνουμε ένα μπολ βάζουμε μέσα το αυγό, τη ζάχαρη, το άνθος αραβοσίτου και το γάλα - το χτυπάμε για λίγο και περιχύνουμε με το μίγμα τα μήλα. Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, και το αλείφουμε με λίγο βιτάμ.
Βάζουμε το ταψάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.