150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. ζάχαρη μαύρη
150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γμ. αμύγδαλα
Βανίλια, η κανέλα, η ξύσμα λεμονιού
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα ανακατεύουμε καλά.
1) Το βάζουμε σε μία μεμβράνη, το αφήνουμε αρκετά στο ψυγείο να σφίξει, μετά το τρίβουμε στον τρίφτη το βάζουμε σε λαδόκολλα σε ταψί και ψήνουμε στους 150 C για 20 λεπτά.
2) Το ψήνουμε όπως είναι φρέσκο στους 150 C γιά 20 λεπτά, και μετά το τρίβουμε στο μούλτι.
Χρησιμοποιείται σαν βάση μπισκότου για πολλές συνταγές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.