Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά

Εκτύπωση συνταγής

Print Friendly and PDF

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Κράμπλ

Υλικά
150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρ. ζάχαρη μαύρη

150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
150 γμ. αμύγδαλα
Βανίλια, η κανέλα, η ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι και τα ανακατεύουμε καλά.
1) Το βάζουμε σε μία μεμβράνη, το αφήνουμε αρκετά στο ψυγείο να σφίξει, μετά το τρίβουμε στον τρίφτη το βάζουμε σε λαδόκολλα σε ταψί και ψήνουμε στους 150 C για 20 λεπτά.
2) Το ψήνουμε όπως είναι φρέσκο στους 150 C γιά 20 λεπτά, και μετά το τρίβουμε στο μούλτι.

Χρησιμοποιείται σαν βάση μπισκότου για πολλές συνταγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Print this page

Print Friendly and PDF