Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes, and pastries from Greece and around the world. Choose your own language with the Translation. Σε αυτό εδώ το site θα βρείτε συνταγές Ελληνικές, παραδοσιακές, αλλά και από όλο το κόσμο. Μερικές συνταγές είναι μεταφρασμένες από εμένα αποκλειστικά για το δικό μου site, και κάποιες περιέχουν και την δικιά μου πινελιά

Εκτύπωση συνταγής

Print Friendly and PDF

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ινδοκάρυδο σιροπιαστό

Υλικά
1 ποτήρι αλεύρι φαρίνα
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 ποτήρι φυτική μαργαρίνη
3/4 του ποτηριού γάλα κρύο
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
3 αυγά
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

Σιρόπι:
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι γάλα κρύο

Εκτέλεση
Ενώνουμε σε λεκανίτσα τα στερεά υλικά (αλεύρι, σιμιγδάλι, ινδοκάρυδο, μπέικιν πάουντερ).
Σε μια άλλη λεκανίτσα χτυπάμε την μαργαρίνη με τη ζάχαρη να ενωθούν καλά. Προσθέτουμε τ' αυγά και διαδοχικά το γάλα με τα ενοποιημένα στέρεα υλικά.
Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για περίπου 45-50 λεπτά.
Φτιάχνουμε το σιρόπι.
Βράζουμε τη ζάχαρη και το νερό για το σιρόπι για 5 λεπτά. Μόλις βγάλουμε το γλυκό από τον φούρνο ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το γάλα και αμέσως μετά το ζεστό σιρόπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Print this page

Print Friendly and PDF