Υλικά
350 γραμμ. φρέσκες φράουλες
50 γραμ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
Πλύνετε και καθαρίστε καλά τις φράουλες.
Βάλτε τις στο μπλέντερ και πολτοποιείστε τις. Βάλτε τις σε ένα μπολ και προσθέστε τη ζάχαρη.
Ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερη ζάχαρη εάν θέλετε.
Φυλάξτε την στο ψυγείο για μία εβδομάδα. Η σάλτσα μπορεί επίσης να διατηρηθεί και στην κατάψυξη για αρκετό καιρό.
350 γραμμ. φρέσκες φράουλες
50 γραμ. ζάχαρη
Εκτέλεση:
Πλύνετε και καθαρίστε καλά τις φράουλες.
Βάλτε τις στο μπλέντερ και πολτοποιείστε τις. Βάλτε τις σε ένα μπολ και προσθέστε τη ζάχαρη.
Ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Δοκιμάστε και προσθέστε περισσότερη ζάχαρη εάν θέλετε.
Φυλάξτε την στο ψυγείο για μία εβδομάδα. Η σάλτσα μπορεί επίσης να διατηρηθεί και στην κατάψυξη για αρκετό καιρό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.