1 2/3 φλιτζάνια γάλα πλήρες
1/2 βανίλια φασόλι, σχισμένη κατά μήκος
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, χωρίζμένη στα δύο, χωρίς τα σποράκια
1 ξυλάκι κανέλα
45 γρμ. σοκολάτα κουβερτούρα 70% κακάο, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση:
- Σιγοβράζουμε σε μέτρια-χαμηλή φωτιά, το γάλα, το φασόλι βανίλιας, την κανέλα, και το τσίλι, για ένα λεπτό περίπου.
- Προσθέτουμε τη σοκολάτα, και ανακατεύουμε με το σύρμα μέχρι να λιώσει.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, και αφήνουμε το να σταθεί δέκα λεπτά, για να εμποτίσουν τα μπαχαρικά τη σοκολάτα.
- Αφαιρούμε τα μπαχαρικά, και σερβίρουμε με μια κουταλιά κρέμα σαντιγί από πάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.