Υλικά:
400 γρμ. αλεύρι
250 γρμ. βούτυρο
100 γρμ. ζάχαρη άχνη
40 γρμ. ασπράδι αυγού
2 γρμ. αλάτι
1 κάψουλα βανίλιας
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μίξερ με φτερό το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, και την βανίλια, μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε σιγά-σιγά τα ασπράδια και το αλάτι. Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα τα πλάθουμε αμέσως σε σχήμα της αρεσκείας μας. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη σε χαρτί ψησίματος
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170c. για 17 λεπτά.
400 γρμ. αλεύρι
250 γρμ. βούτυρο
100 γρμ. ζάχαρη άχνη
40 γρμ. ασπράδι αυγού
2 γρμ. αλάτι
1 κάψουλα βανίλιας
Εκτέλεση:
Βάζουμε στο μίξερ με φτερό το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, και την βανίλια, μέχρι να αφρατέψουν. Ρίχνουμε σιγά-σιγά τα ασπράδια και το αλάτι. Τέλος προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι.
Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα τα πλάθουμε αμέσως σε σχήμα της αρεσκείας μας. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στρωμένη σε χαρτί ψησίματος
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170c. για 17 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.