Για να γαρνίρετε μάφινς, τούρτες, και για πολλές άλλες χρήσεις.
Υλικά:100 γρμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
400 γρμ. ζάχαρη άχνη
1 πρέζα αλάτι
2 κουτ. σ. χυμό πορτοκαλιού
2 κουτ. σ. σιρόπι ζάχαρης, από μαύρη ζάχαρη
3-4 σταγόνες άρωμα πορτοκάλι, ή μια βανίλια πορτοκάλι
χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο και κίτρινο (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Χτυπάμε αρκετά στο μίξερ το βούτυρο,τη ζάχαρη άχνη, και το αλάτι, μέχρι να αφρατέψει καλά. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, το σιρόπι, και τη βανίλια. Χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες. Αν θέλουμε να το χρωματίσουμε, προσθέτουμε σταγόνα-σταγόνα εναλλάξ τα χρώματα, έως ότου έχουμε το επιθυμητό πορτοκαλί χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.