1 ποτήρι του νερού κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ποτήρι του νερού γάλα φρέσκο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
2 αβγά
1 κουταλάκι κονιάκ
1 κουταλιά λιωμένο βούτυρο
Σε ένα λεκανάκι βάλτε το αλεύρι με το αλάτι.
Ρίξτε τη ζάχαρη και τα αβγά ελαφρά χτυπημένα. Προσθέστε το κονιάκ και το γάλα.
Χτυπήστε με το μίξερ η τον αβγοδάρτη να γίνει πηχτός, λείος χυλός.
Βάζετε και το βούτυρο και ανακατεύεται λίγο ακόμα.
Σκεπάστε με μία μεμβράνη κι αφήστε το χυλό στο ψυγείο μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.