Για επικάλυψη τούρτας κ.λ.π...
Η συνταγή είναι για μία φόρμα 26 - 28 cm Η για ταψάκι 30χ30 cm. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, κάνετε και την ανάλογη δόση.
Υλικά
200 γρμ. κουβερτούρα 35% έως 55% κακάο
200 γρμ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε καλά την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ, ρίχνουμε και το μέλι και αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου.
Αν την θέλετε πιο σφιχτή, προσθέστε λίγο κουβερτούρα, η αφαιρέστε λίγη κρέμα γάλακτος. 20 - 30 γρμ.
Η συνταγή είναι για μία φόρμα 26 - 28 cm Η για ταψάκι 30χ30 cm. Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, κάνετε και την ανάλογη δόση.
Υλικά
200 γρμ. κουβερτούρα 35% έως 55% κακάο
200 γρμ. κρέμα γάλακτος
1 κ.σ. μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε καλά την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε καλά με μία μαρίζ, ρίχνουμε και το μέλι και αφήνουμε να κρυώσει εκτός ψυγείου.
Αν την θέλετε πιο σφιχτή, προσθέστε λίγο κουβερτούρα, η αφαιρέστε λίγη κρέμα γάλακτος. 20 - 30 γρμ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.