Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Mους Σοκολάτα χωρίς αβγά

Υλικά:
400 γρ κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
250 γρ. πλήρες γάλα φρέσκο
Εκτέλεση:
Κόβουμε την κουβερτούρα σε πολύ μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Ζεσταίνουμε το γάλα σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Μόλις βράσει το γάλα αποσύρουμε από τη φωτιά και το ρίχνουμε στο μπολ με την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με τη σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μπολ με το μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος στο μπολ με το μείγμα σοκολάτας και ανακατεύουμε απαλά. Γεμίζουμε μπολάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Γαρνίρετε με ότι θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.