Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Μπισκότα Βουτύρου (Παρλιάρου)

Μπισκότα Βουτύρου, μία υπέροχη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Υλικά:
470 γρμ. βούτυρο γάλακτος
175 γρμ. ζάχαρη
3 αυγά
650 γρμ. αλεύρι

Εκτέλεση:
Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει.
Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και στο τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο.
Πάνω σε μία λαδόκολλα, με μία σακούλα ζαχαροπλαστικής «κόβουμε» μπισκότα στα σχήματα που θέλουμε.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο-170ο C για 20 λεπτά. Όταν κρυώσουν τα ξεκολλάμε από τη λαδόκολλα.
Μπορούμε να τα κολλήσουμε ανά δύο με μαρμελάδα της αρεσκείας μας, ή να τα βουτήξουμε μέχρι τη μέση σε λιωμένη σοκολάτα κουβερτούρα.
Εάν θέλουμε να τα κάνουμε σοκολατένια, αφαιρούμε 50 γρμ. αλεύρι και προσθέτουμε 50 γρμ. κακάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.