Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ινδοκάρυδο σιροπιαστό

Υλικά
1 ποτήρι αλεύρι φαρίνα
1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 ποτήρι ζάχαρη
1/2 ποτήρι φυτική μαργαρίνη
3/4 του ποτηριού γάλα κρύο
1 ποτήρι ινδοκάρυδο
3 αυγά
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ

Σιρόπι:
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
1 ποτήρι γάλα κρύο

Εκτέλεση
Ενώνουμε σε λεκανίτσα τα στερεά υλικά (αλεύρι, σιμιγδάλι, ινδοκάρυδο, μπέικιν πάουντερ).
Σε μια άλλη λεκανίτσα χτυπάμε την μαργαρίνη με τη ζάχαρη να ενωθούν καλά. Προσθέτουμε τ' αυγά και διαδοχικά το γάλα με τα ενοποιημένα στέρεα υλικά.
Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς για περίπου 45-50 λεπτά.
Φτιάχνουμε το σιρόπι.
Βράζουμε τη ζάχαρη και το νερό για το σιρόπι για 5 λεπτά. Μόλις βγάλουμε το γλυκό από τον φούρνο ρίχνουμε κουταλιά-κουταλιά το γάλα και αμέσως μετά το ζεστό σιρόπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.