Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Αμυγδαλωτά

Υλικά
1 1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας σιμιγδάλι ψιλό
2 ασπράδια
1 βανίλια
ανθόνερο

 Εκτέλεση  
-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C
-Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με τη ζάχαρη και το σιμιγδάλι
-Προσθέτετε τα ασπράδια και τη βανίλλια και ανακατεύετε καλά
-Πλάθετε μικρά μπαλάκια
-Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί
-Βάζετε στο καθένα και ένα αμύγδαλο
-Ψήνετε για 10 - 15 λεπτά περίπου

(Προαιρετικά)
 -Μόλις κρυώσουν ελαφρά τα ραντίζετε με ανθόνερο και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.