Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Πάστα φιστικιού Αιγίνης

Συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου
Υλικά:
225 γρμ. φιστίκι Αιγίνης ανάλατο αποφλοιωμένο
125 γρμ. ηλιέλαιο
125 γρμ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί, πολύ καλά. Διατηρούμε το μείγμα κλεισμένο αεροστεγώς και κατά προτίμηση στο ψυγείο. Διατηρείται έως και 4 μήνες.

2 σχόλια:

  1. χρησιμοποιείται η πάστα και σε παγωτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Yannis, κάνει για πολλές χρήσεις, και επιδή μου αρέσει να πειραματίζομαι.. ναι εγω την χρησημοποίησα και κανει. Την αναφέρω την πάστα αυτή στην συνταγή: Παγωτό φιστίκι. :-)

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.