Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Γλάσο πορτοκαλιού

Για επικάλυψη τούρτας, διάφορων γλυκών κ.λ.π.

Υλικά
1/3 κούπας φρέσκο βούτυρο
3 κούπες άχνη ζάχαρη
1 καλή κουτ. σ. ξύσμα πορτοκαλιού
3 κουτ. σ. χυμός πορτοκαλιού

Εκτέλεση
Χτυπάτε καλά στο μίξερ το βούτυρο και ρίχνετε τμηματικά τη μισή ζάχαρη, να ενωθεί. Προσθέτετε την υπόλοιπη ζάχαρη, το ξύσμα και τον χυμό του πορτοκαλιού και δουλεύετε μέχρι να γίνει αφράτο και μαλακό το μείγμα, ώστε να απλώνετε εύκολα πάνω στο γλυκό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.